• Силвия

Не чакай най-удобен момент за свой бизнес, той никога не идва

Актуализирано: 1 фев 2019Нека не се лъжем, повечето от нас са си представяли в един или друг момент как стартираме нещо свое, как с една съвсем простичка идея зародила се под душа, докато четем или след злобно подмятане от намусена леличка на касата стигаме до заключението, че можем да сме полезни на останалите, да създадем продукт или услуга, която хората обичат. Оттам следва типичното колебание..

"Ами аз в момента си имам сигурна работа", "децата ще тръгнат на училище", "не съм сигурен дали ще се справя", "какво ще стане ако не потръгне, трябва да плащам ипотеката и колата?"

Истината е една - няма правилен момент.


Във всеки един момент от твоя живот ще имаш нови и нови предизвикателства пред които ще си изправен. Разликата между тези, които се колебаят и милионите примери за успешни предприемачи е изключително тънка, а тя е че успешните хора са опитали.

Опитвайки стигаме до един от следните два резултата:


1. Проектът ни става успешен (ура!) 2. Грешките ни учат как да стане успешен следващия пътДжеймс Дайсън, изобретателят на първата прахосмукачка без торба, разработва 5126 прототипа, използва всичките си спестявания и работи 15 години докато не успее. Текущата му нетна оценка е близо 4.5 милиарда долара.

Ричард Брансън също има множество неуспехи, някои от които се казват Virgin Cola и Virgin Vodka, а повечето хора никога не са и чували за тях.


В момента Брансън е един от най-богатите хора във Великобритания, а богатствата му възлизат на близо 5.3 милиарда долара.

Ако смяташ, че твоите сватбени декорации са красиви, накарай хиляди булки да изпитат най-щастливия момент в живота си с малко помощ от твоите сръчни ръце.


Ако много пъти са ти казвали, че си душата на компанията и хората обичат да общуват с теб, основи този бизнес, който ти позволява да забавляваш своите клиенти и да ги караш да се чувстват специални.


Ако виждаш възможност за софтуерно решение, което да улесни живота на милиони служители на техните работни места, то не ги карай да чакат повече.


Как можем да сме ти полезни?1. Като подготвим всички нужни документи за регистрирането на твоята компания

2. Като те посъветваме как да подходиш към своите разходи

3. Като ти спестим време, пари и главоболия от евентуални административни пропуски

4. Като поемем счетоводството на компанията ти вместо теб


За Нас

Бутикова счетоводна компания създадена с една основна мисия - да отключим твоя потенциал. Смятаме, че всеки предприемач има нужда от спокойствието и времето да се фокусира върху най-важните неща в своя бизнес. Тези, които го изстрелват пред конкуренцията и карат клиентите му да обичат това, което прави. Затова и нашите счетоводни услуги са силно желани - над 20 години се борим за твоя успех като наш личен - защото е.Заяви своята компания днес на:


0887 111 232

accounting@silvea.bg


Силвия Михайлова

Главен Счетоводител


#новбизнес #предприемачи #счетоводство

212 преглеждания